HOE ZAL UW BEZOEK ERUIT ZIEN.
Wij werken nu uitsluitend op afspraak. Ook als u producten wilt ophalen kunt u dit ook online reserveren. Afspraken maken zoveel mogelijk via de mail of het online reserveren.
Telefonisch kan maar, wij kunnen dan niet altijd direct opnemen.


Heeft u lichte klachten, blijf aub thuis. Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 gr.) of koorts (vanaf 38 gr) en of benauwdheidklachten.
Kom aub op de afgesproken tijd. Niet vroeger en niet te laat en alleen (indien mogelijk) Als u ziet dat er geen andere klant in de winkel zit mag u binnen plaatsnemen. 
In de wachtruimte zal geen lectuur/folders liggen. Als u interesse heeft in een bepaalde folder geven wij u die graag mee.
Tussen de afspraken reserveren wij 15 minuten om alles te desinfecteren
Bij binnenkomst zullen wij u geen hand geven.
En u vragen of u uw handen bij binnenkomst wilt desinfecteren met de alcohol die aan de deur staat. * Bij binnenkomst gaan wij u ook de vraag stellen of u zich fit voelt.
Ook zullen wij uw jas niet aannemen en vriendelijk vragen of u die zelf wilt ophangen.
Wij mogen u ook niets te drinken aanbieden.
Als u het toilet gebruikt vragen wij u om deze na het gebruik zelf schoon te maken. Er zullen hygiëne doekjes liggen. Het is ook verplicht om na uw toiletbezoek de handen te wassen. De kleine handdoekjes kunt u na gebruik in het kleine mandje gooien.
Raak zo min mogelijk oppervlakten, producten, deurkrukken enz.. aan
Wij geven de voorkeur aan pin betalingen.
Als u het instituut verlaat bieden wij u nogmaals de kans om uw handen te desinfecteren.

DIT IS ONZE INTERPRETATIE VAN DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM. ZOALS U LEEST ZULLEN WIJ IN DEZE FASE VEEL TIJD KWIJT ZIJN MET HYGIENE MAATREGELEN. DOOR DEZE MAATREGELEN HEBBEN WIJ ER OOK VOOR GEKOZEN OM IN DEZE FASE ALLEEN BEHANDELINGEN TE GEVEN VAN ONGEVEER 1 UUR ZOALS BIJVOORBEELD: Epileren/harsen/verven/ pedicure, 30 minuten gelaatsbehandeling/harsen/verven, Rug massage/harsen/epileren, Pedicure/manicure.

PROBEER DUS ZOVEEL MOGELIJK UW BEHANDELINGEN TE BUNDELEN. DIT OOK OM TE VOORKOMEN DAT ER TEVEEL MENSEN ELKAAR KRUISEN.