Lichaamsbehandelingen

Mocht u graag advies willen over onze lichaamsbehandelingen dan kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Laat u heerlijk ontspannen in een oase van rust…

Le Soin Excellence Corps

Creme de la creme…elegant, stylisch,uitermate uniek, een onvergetelijke ervaring van well-being! Geuren van bloemen, vooral van de Sothys roos en de porselein bloem gecombineerd met fruitige en cyprus geur noten. Reeds bij de eerste handeling is uw lichaam diep ontspannen. Combineer Le Soin Excellence Corps met Le Soin Excellence Visage en ziet reeds na 1 behandeling resultaat, uw huid ziet er gehydrateerd, voller, rustiger en glanzend uit.

Hanakasumi

Heeft u zin om te reizen? Dan is deze Hanakasumi lichaamsbehandeling uw reis naar Japan! Een unieke, op Japan geïnspireerde behandeling. Uw behandeling, Bestaat uit een gommage met handschoenen, een massage van het hele lichaam met extra lange voetmassage. Een ode aan uw welzijn, ontspanning, de verleiding van parfums van kersenbloesem en lotus, zacht en poederachtig…

Massage 100 % op maat

Voor een zintuigelijke reis op maat waarbij u er gegarandeerd echt even “uit” bent! Drie modelageproducten en een gommage met unieke samenstelling, in combinatie met een parfum dat u uitkiest!

JAMBES LÉGÈRE

Comfortabele benen, ieder moment, iedere dag, elk seizoen…deze , fris en groen geurende beenbehandeling zorgt dat uw benen licht en comfortabel aanvoelen. Na de peeling, met 3 zouten, worden uw benen gewikkeld in stroken die gedrenkt zijn in een wraplotion met ijskoel effect.