Lichaamsmassages

Mocht u graag advies willen over lichaamsmassages dan kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

Laat u heerlijk ontspannen in een oase van rust…

Vreeling exposure

De Vreeling massage is een authentieke vorm van deep tissue massage waarbij wij geen tussenstof (olie) gebruiken. Het is een massage van de dieper gelegen bindweefsels en spieren. Bij de Vreeling massage worden overwegend vuisten, onderarmen, knokkels van de vuisten en ellebogen gebruikt. Alleen uw achterkant van het lichaam wordt behandeld. Dit is een ideale massage als u herstel en versterking wilt van het auto- immuunsysteem.

Klassieke lichaamsmassage

Uw verwenmoment! Een lichaamsmassage, met afvoerende grepen vanaf uw hoofd tot aan uw voeten. Als tussenstof gebruiken wij een ecocert verzorgende, massage olie; zonnebloemolie, avocado olie, abricot olie, olijfolie. 60 minuten lang volledige aandacht en ontspanning. U voelt zich herboren…

Rug, schouder en nekmassage

Een absolute must voor het pijnvrij en soepel houden van uw bovenrug! De massage bestaat uit afvoerende grepen, natuurlijk besteden wij extra aandacht aan uw probleempunten en masseren wij daar zacht voor uw ontspanning . Op onze verwarmde behandelstoel icm een aangenaam geurende, verzorgende en voedende olie stapt u als herboren de deur uit.

Thaise lymfedrainage

Voel u levendig, fris en evenwichtig! Als wij de Thaise lymfedrainage geven gaan wij niet zozeer uit van uw lymfebanen/-knopen maar, gebruiken wij de energiebanen in uw lichaam. De Thaise Lymfedrainage stimuleert de doorstroming van bloed en lymfevocht in de weefsels door de energiebanen te volgen. Deze massage wordt overwegend gegeven met de onderarm en kan zacht, middel of stevig gegeven worden.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Kortom, het zelfgenezend vermogen van uw lichaam wordt gestimuleerd. Denkt u nu direct aan een kriebelig gevoel? Ik beloof u dat u deze massage heel anders ervaart na een behandeling bij ons. Wij behandelen uw voeten zo dat het goed aanvoelt. De technieken die gebruikt worden voelen niet “kriebelig” aan. U start uw behandeling in een voetbad met zeezout en gember. Dit zorgt voor de stimulatie tot afvoer van afvalstoffen. De ontspannende voetreflexmassage die daarna volgt zorgt ervoor dat het lichaam gereinigd wordt en afvalstoffen worden uitgescheiden. Onze voetreflexmassage is ontspannend en niet therapeutisch!

Zwangerschapsmassage

Pijnlijke rug, vermoeide benen, dikke voeten en zwanger? Tijdens uw zwangerschapsmassage geven wij aandacht aan uw pijnlijke punten en zorgen voor uw ontspanning. Uw massage bestaat voornamelijk uit zachte, afvoerende massagegrepen. Dit in combinatie met een heerlijke, zacht geurende en voedende massageolie. Wij masseren u alleen als u + 3 maanden zwanger bent en tot zo lang u comfortabel op uw zij kan liggen…