Even voorstellen

Over het huidverzorgingsinstituut

Het huidverzorgingsinstituut is opgericht in 1996. Een uniek instituut waar u als bezoeker met een gerust hart in alle rust uw huid in onze deskundige, liefdevolle handen kunt laten verzorgen. Wij streven ernaar uw huid tot in de perfectie te verzorgen en u een gevoel van totale wellness te bieden. Ons instituut vindt u aan de Zeeuwse kust, de Noordzee ligt in onze achtertuin, vakantiesfeer buiten en binnen in het instituut. Bij binnenkomst in het instituut verwelkomen wij u in het verkoopgedeelte. Uw wellness en huidverzorging vind plaats in een van onze 2 behandelkamers. In de behandelkamer ligt u heerlijk, als u dat wenst, in verwarmde behandelstoelen. De inrichting is rustgevend en lekker koel als u een bezoek brengt tijdens de warme zomerdagen. 

Sinds 1 april 2021 zijn de rollen omgedraaid en heb ik, Mireille de zaak van Ann overgenomen. Voor ons een grote verandering, voor u als klant blijft alles bij het vertrouwde. De producten, merken en behandelingen blijven identiek zoals u van ons gewend bent. Ook zijn wij allebei nog steeds aanwezig in het instituut Mireille meer dan Ann.

Ondertussen is de naam veranderd van Huidverzorgingsinstituut Ann Fremouw naar Huidinstituut Cura Cadzand.

Mireille

Als u tevreden bent en naar huis gaat met een frisse, goed verzorgde huid, gedegen advies en een gelukkig ontspannen blik, dan ben ik blij dat ik dat beetje verschil heb kunnen maken! In 2001 mijn diploma schoonheidsverzorging behaald in Brugge. Professioneel, sportief, leergierig, gezellig, bruisend van energie zijn mijn kenmerken. Uw Permanente Make-up zetten is, naast uw andere verzorgingen, mijn passie en specialisatie. Doel voor de toekomst; de beste versie van mezelf worden…

Ann

U verwelkomen doe ik met het grootste plezier, uw huid verzorgen is mijn grootste passie. Als die optimale huidverzorging ook uw moment is van totale ontspanning en “me-time” ben ik geslaagd in mijn missie. Perfectionist, professioneel, empathisch, energiek en 100 % gedreven in alles wat ik doe. Steeds bijblijven van o.a. de nieuwste technieken en de beste producten staan hoog op de prioriteitenlijst want, uw huid verdient alleen het allerbeste! Mijn passie voor huidverzorging startte op 17 november 1995.

Wilt u op de hoogte blijven van onze behandelingen, (verzorgings)tips en de nieuwste behandelmethodes?

Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief