Hand- & Voetverzorging

Mocht u graag advies willen over hand- en/of voetverzorging dan kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Tot op de puntjes perfect verzorgd…

Manicure

Klassieke manicure

Perfect verzorgde handen, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid. De verzorging van uw handen is een must! Uw handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien uw leeftijd. Tijdens uw manicure behandeling worden uw handen gescrubd, nagels/nagelriemen verzorgt. Na de nagel verzorging ondergaat u een heerlijke hand-armmassage. Voor uw manicure gebruiken wij de Pro Spa (Skincare hands & feet) van O.P.I. De Pro Spa hoogwaardige producten doen zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken, ze voeden en hydrateren en helpen tekenen van veroudering te bestrijden.

Gelcolor

Weinig tijd, makkelijk, snel, lang draagbaar kleur zonder uw natuurlijke nagel te beschadigen? Met gelcolor lakken wij uw nagels eenvoudig en snel voor een glad en glanzend eindresultaat. Omdat ze direct droog zijn, hoeft u niet meer bang te zijn om uw gelakte nagels te beschadigen. U heeft de keuze uit meer dan 50 kleuren! U krijgt tips voor het zeer eenvoudig verwijderen van de gelcolor zonder dat de conditie van uw natuurlijke nagel achteruit gaat. U kunt het verwijderen ook aan ons overlaten.

Pedicure

Medische Pedicure

Uw voeten verdienen uw aandacht! Voor de verzorging van uw voeten gebruiken wij een nattechniek. Het voordeel voor u is dat u niet bang hoeft te zijn dat de behandeling te warm of onaangenaam wordt als wij uw nagels fraisen, en het is hygiënisch. Na het snijden van uw eelt., masseren wij uw voeten, met een aan uw huid aangepaste voetencrème.

Cosmetische voetbehandeling

Uw voeten moeten uw gehele lichaam dragen. Ze hebben dus heel wat te verduren. Het is heel belangrijk om ze goed te verzorgen. Niet alleen om voet- en nagelklachten te voorkomen, maar ook omdat ze er dan veel mooier uitzien.

Een cosmetische voetverzorging is  ontspannend en verzorgend. Deze voetbehandeling is ideaal voor u als u weinig/tot geen eelt heeft of nagelproblemen. Indien u wel die ongemakken heeft kunt u beter een pedicure  behandeling boeken.

Uw cosmetische voetverzorging begint  met een  scrub van natuurlijke suikerkristallen en een heerlijk geurend voetenbad.  Na het verzorgen van uw nagels volgt een heerlijke voetmassage en masker.  Indien  gewenst lakken  (alleen gezonde nagels) wij uw nagels.  Wij werken met de O.P.I prospa Skincare Hands & Feet producten.

Mocht u graag advies willen over cosmetische voetbehandeling dan kunt u contact met ons opnemen.