Mocht u graag advies willen over Sothys gelaatsbehandelingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Sothys gelaatsbehandelingen

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige.

De combinatie van werkzaamheid dmv hoogwaardige werkstoffen met altijd weer zalige texturen en geuren. Op en top beleving heeft mij 15 jaar geleden doen kiezen om te werken met dit merk! Voor ieder huidtype een instituutbehandeling incl. unieke peelings, serum’s, maskers en massagecrème.

Seizoensbehandeling

De zuurstofrijke seizoensverzorging, 2x per jaar een nieuwe geur en nieuwe sensatie. Uw behandeling bestaat uit een peeling, dubbel masker en ontspannende massage voor een huid die een boost krijgt en er weer stralend gaat uitzien.

Hydra 3 HA

Tijdens uw Hydra 3 HA behandeling wordt u ondergedompeld in een intens hydraterend bad. Om te voldoen aan de hydratatie behoeften van uw huid bestaat deze behandeling uit een specifiek protocol in 6 fases, met de exclusieve massagebehandelingen en hydraterende actieve bestanddelen van de laatste generatie. Uw huid voelt al na de 1e behandeling comfortabel, soepel en elastisch aan. Een goed gehydrateerde huid ziet er jonger uit en doorstaat de tand des tijds beter! 

Ook zeer geschikt voor mannenhuiden.

Detox energie gelaatsbehandeling

Een 90 minuten durende intensieve instituutbehandeling om uw huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering.

In 6 fases met 3 exclusieve bestanddelen vlierbes-eleutherococcus peptiten voor een bescherming tegen vervuiling en vroegtijdige veroudering. Geschikt voor alle huidtypes en  mannenhuiden.

Le Soin Excellence visage

Al vanaf de eerste behandeling is uw lichaam helemaal ontspannen en straalt uw gezicht van schoonheid. U heeft zich nog nooit zo goed gevoeld na een behandeling. Le soin excellence secret combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen (exclusieve duo van stamcellen van de Sothys roos en de kostbare olie van de porseleinbloem) van een Unieke Excellence behandeling. Een moment van onvergetelijk welzijn; een herstellende instituutbehandeling op maat in 8 fases, om te stralen zonder te glimmen.

Peau Sensibles

60% van de vrouwen en mannen heeft een gevoelige huid, en u?

Peau Sensibles behandeling met eau thermale spa, rijk aan mineralen, is doeltreffend en zichtbaar. De oplossing voor iedere gevoelige huid. In 60 minuten voelt iedere gevoelige huid weer comfortabel en kalm aan!

Uw behandeling bestaat uit 5 fases. Tijdens het masque hydra-apaisante, een echt bad van frisheid, is samengesteld om de barrièrefunctie te optimaliseren en uw huid weer prettig aan te laten voelen. EXTRA; tijdens het masque wordt een massage gegeven met gekoelde porseleinen massagelepels.

Jeunesse

DE  verjongende behandeling met als doel; om ouder te worden zonder uw reële leeftijd te laten zien…

Het geavanceerde onderzoek van Sothys heeft het Tri- complex ontwikkeld dat 2 plantaardige actieve bestanddelen (saffraan en sofora) combineert met peptiden van de laatste generatie. Deze actieve bestanddelen zorgen er zo voor dat uw huid, ongeacht de leeftijd zich, positief kan verdedigen  tegen oxidatieve stress en de schadelijke latere, daaropvolgende effecten ervan kan voorkomen!

Uw behandeling bestaat uit 5 hoofdetappen en maar liefst 8 specifieke formules. U ervaart de doeltreffendheid in combinatie met 1 uur 30 min. ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.

Soin Correcteur TI

Wij helpen u door uw huid de beste behandeling te geven in het instituut en de beste thuisverzorging. Bij uw Soin correcteur acne behandeling wordt gewerkt tegen uw onzuiverheden en het absorberen van de overmatige talg door middel van kaolin, salicylzuur en glycolzuur. Per behandeling in 5 fases naar een schone genormaliseerde huid. Afhankelijk van de mate van uw onzuiverheden adviseren wij u deze behandeling in kuurvorm.

 

Eye Treatment intensieve TI

Uw ogen, de spiegel van uw ziel…

Uw eye treatment is een behandeling met hoge bescherming die uw blik verheldert. De producten zijn zonder parfum en zonder kleurstoffen. Zijn oogheelkundig getest en onder oogheelkundig toezicht.
Uw eye treatment is specifiek ontwikkeld voor de zone van de oogcontour en vervaagt tekenen van vermoeidheid en veroudering onmiddellijk. Uw behandeling bestaat uit 4 verzorgingsfases. Deze behandeling is een uniek moment voor uw ogen dankzij de combinatie van onze handen en de porseleinen massage lepels.

Uw eye treatment is ideaal te combineren met een gelaatsbehandeling

Ovale Parfait

Uw gezicht, het toonbeeld van expressie, kan er soms bedroefd, zwaar en opgeblazen uitzien. Verlangt u naar een perfect gezichtscontour, een veerkrachtig gezicht, een harmonieus en zichtbaar jonger gezicht? Dan is de Ovale Parfait de perfecte behandeling voor u. Deze behandeling gaat goed samen met uw gelaatsbehandeling. Tijdens de 4 fases, waaronder een dubbel masker + voorgesneden masker, bekomen wij een dubbele werking; strak makend effect en veerkracht.

Kleine Behandelingen

*Wenkbrauwen niet in vorm?

*Vervelende haartjes op uw bovenlip?

*U wilt meer kleur voor uw wenkbrauwen en/of wimpers?

Wij helpen u er graag mee…….prijzen zijn aangepast als u deze kleine behandelingen combineert in uw gelaatsbehandeling.