La Colline gelaatsbehandelingen

Mocht u graag advies willen over La Colline gelaatsbehandelingen dan kunt u contact met ons opnemen.

La Colline is absoluut de beste vriend voor jou die ouderdomstekenen wil tegengaan, je huid voelt weer goed aan en je zit daardoor weer lekker in je vel.

Puurheid uit de natuur gecombineerd met kracht van de wetenschap.

  

Het geheim van de jeugd ligt in het hart van de cel.

Het prestigieuze La Coline bestrijdt de tekenen des tijds met producten op basis van celtherapie. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt La colline het beste uit de Zwitserse natuur en combineert dit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.  Juist door deze celtherapie onderscheidt La Colline  zich als exclusief product in de markt. Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celdelingproces waardoor huidvernieuwing regelmatiger plaatsvindt. Huidveroudering wordt hierdoor vertraagd, opname door de huid en verbeterde celstofwisseling wordt bevorderd.

 

 

Wat houdt de gezichtsbehandeling precies in?

Wij volgen het La Colline protocol in het uitvoeren van de behandeling. We starten met een reiniging en het verwijderen van dode huidcellen met behulp van vitamine C. Snel daarna zal de huid al stralen. Daarna volgt een massage waarbij twee methodes worden gebruikt om de huid te activeren. Wij concentreren ons op de zones waar rimpels zich het nadrukkelijkst laten zien zoals rond de mond en ogen.  Het is een intensieve behandeling. Daarna brengen we een 30 minuten collageen masker aan. De behandeling wordt besloten met het opbrengen van een geconcentreerd lifting- serum, een oogcrème en een moisturiser.