La Colline gelaatsbehandelingen

Mocht u graag advies willen over La Colline gelaatsbehandelingen dan kunt u contact met ons opnemen.

Valmont is absoluut de beste vriend voor jou die ouderdomstekenen wil tegengaan, je huid voelt weer goed aan en je zit daardoor weer lekker in je vel.

Puurheid uit de natuur gecombineerd met kracht van de wetenschap.

Valmont manifesteert zich dan ook als een echte Magicien du Temps 

Het geheim van de jeugd ligt in het hart van de cel.

Het prestigieuze Valmont bestrijdt de tekenen des tijds met producten op basis van celtherapie. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert dit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.  Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt. Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celdelingproces waardoor huidvernieuwing regelmatiger plaatsvindt. Huidveroudering wordt hierdoor vertraagd, opname door de huid en verbeterde celstofwisseling wordt bevorderd.

Om  deze essentiële functies van de huid te beschermen en de celstofwisseling weer op gang te brengen heeft Valmont de volgende werkstoffen geselecteerd;

 • D.N.A. van een bijzondere kwaliteit, via een uniek extractieproces, verkregen van de hom van wilde zalm. De werking van het D.N.A wordt versterkt door de aanwezigheid van R.N.A. waardoor de werking maximaal is; beschermende, hydraterende werking als antioxidant, brengt de activiteit en regeneratie van de cel weer op gang.
 • GLETSJERWATER zuiver, zacht water dat niet bewerkt noch getransformeerd is met een ideaal mineraalgehalte. Bevordert de uitwisselingen tussen de weefsels, stimuleert de celstofwisseling en activeert de natuurlijke afweersystemen.
 • ESSENCE VAN DE BULGAARSE ROOS, Valmont is heerlijk geparfumeerd met de natuurlijke essence van de Bulgaarse Roos

 

Wat houdt de Valmont gezichtsbehandeling precies in?

Wij volgen het Valmont protocol in het uitvoeren van de behandeling. We starten met een reiniging en het verwijderen van dode huidcellen met behulp van vitamine C. Snel daarna zal de huid al stralen. Daarna volgt een massage waarbij twee methodes worden gebruikt om de huid te activeren. Wij concentreren ons op de zones waar rimpels zich het nadrukkelijkst laten zien zoals rond de mond en ogen.  Het is een intensieve behandeling. Daarna brengen we een 30 minuten collageen masker aan. De behandeling wordt besloten met het opbrengen van een geconcentreerd lifting- serum, een oogcrème en een moisturiser.

   

  SOURCE OF BISSES, hydratatie ritueel

  Dit hydratatie ritueel is samengesteld door het irrigatie systeem, ‘bisses’ genoemd, dat gebruikt wordt door bergbewoners in de regio Vallin in Zwitserland te bestuderen.  Valmont brengt de kennis van deze irrigatie techniek op uw huid, een hydraterend bad, zelfs voor de dorstigste huid!

  Uw huid komt weer tot leven, de huidskleur krijgt een gezonder aanzien en droogtelijntjes worden gladgestreken. Deze essentiële behandeling, die u absoluut moet ervaren  laat uw huid zo fris achter als de ochtenddauw.

  VITALITY OF THE GLACIERS, energieritueel

  De eerste Valmont behandeling. Deze behandeling werd al snel na introductie in 1985 een begrip en is duidelijk een voorbeeld van de technische innovatie van deze Zwitserse anti verouderings-expert.

  Deze behandeling stimuleert de van nature in de huid aanwezige energie en celvernieuwing, welke in de loop der jaren achteruit gaan. Na deze behandeling is uw huid weer stralend en fris en ziet er beter uit dan ooit tevoren!

  SUMMIT OF THE CERVIN, verstevigend & antirimpel ritueel

  Innovatieve behandeling voor de rijpe huid met liftende en verstevigende massages, waardoor rimpels worden glad gestreden en een direct verstevigend resultaat wordt verkregen. De AWF5 lijn combineert vijf geavanceerde ingrediënten die zich richten op vijf key factoren in weefsel dat zich buiten de cellen bevind in de onderste huidlaag, zoals bijvoorbeeld bindweefsel.

  De vijf key ingrediënten die gebruikt worden zijn;

  • vitamine C ; een anti oxidant die de huidstructuren beschermt
  • peptide cocktail elimineert rimpels door vernieuwing van weefsel en nieuwe cel aanmaak te stimuleren.
  • Fibro-boost geeft een boost aan de productie van collageen en elastine
  • Densi-derm zorgt voor een goede verbinding tussen de vezels en weefsels buiten de cellen
  • Glucosaminoglycanen productie wordt verhoogd door het elementen te verschaffen die onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van glycosaminoglycanen.