Enkele cadeau tips mocht u nog met uw handen in het haar zitten ……..

Enkele cadeau tips mocht u nog met uw handen in het haar zitten ……..

SECRET PARFUM (€ 79.50)

In deze unieke fles zit een heerlijk  warm parfum.  De zachte geur accentueert een weelderige roos, gesublimeerd door fresia en jasmijn die zicht elegant mengen in het hart van de geur. Zwarte bes, in de topnoot vermengt zich met vanille in de basis voor een omhullend en sensueel akkoord dat de zintuigen betovert en een subtiel tintje patchoeli laat doordringen, wat een intens en zacht parfum oplevert.

 

NEW BLOOM (€ 79)

Als lange, verzorgde wimpers uw droom zijn…  Revitalash advanced conditioner gebruikt u ’s avonds na het reinigen om de groei van  uw wimpers een boost te geven.  Overdag accentueert u uw wimpers met; aan de ene zijde een primer (legt een basis) en aan de andere zijde een verzorgende zwarte volume mascara. Dit alles in een mooi make-up tasje.

 

SOTHYS OOGVERZORGING SET (€ 54)

Een pakket waar uw ogen van gaan stralen.

  • fluide demaquillant voor de ogen en lippen. Deze 2 fasen reinigingslotion reinigt uw ogen en lippen, ook geschikt voor gevoelige ogen en als u contactlenzen draagt.
  • correcteur anti-cernes; weg met donkere kringen. De kleur is voor iedereen geschikt.
  • mascara essentiel; een intense, verlengende, volume gevende zwarte mascara.

 

VALMONT DISCOVERYSET (€ 125)

Ideaal om mee te nemen op vakantie of, kennis te maken met ons cellulaire topproduct. 6 mini’s van 5 ml;  masker,  oogverzorging en 4 verschillende dagcrèmes.

 

MARCINBANE travelset (€ 30.95)

Met deze set kunt u 12 x uw gelaat en 3x uw volledig lichaam een kleur geven. De ubuki kwast helpt het product zo gelijkmatig aan te brengen. Tip; als u foundation gebruikt kunt u eens proberen om uw gelaat een gezonde glow te geven door wat tan spray te gebruiken over uw foundation.

 

CADEAUBON

Altijd goed. U beslist wat erin komt te staan; een behandeling of bedrag. Wij stoppen nog een extraatje in het doosje……voorpret!

 

DE FAMILY PACK VOOR EEN ZACHTE PRIJS (€ 69)

Lait hydra-nourrissant 400 ml+ Gel douche tonifiant Évasion citron et petitgrain 400 ml.