Enkele cadeau tips mocht u nog met uw handen in het haar zitten ……..

Enkele cadeau tips mocht u nog met uw handen in het haar zitten ……..

SECRET PARFUM (€ 79.50)

In deze unieke fles zit een heerlijk  warm parfum.  De zachte geur accentueert een weelderige roos, gesublimeerd door fresia en jasmijn die zicht elegant mengen in het hart van de geur. Zwarte bes, in de topnoot vermengt zich met vanille in de basis voor een omhullend en sensueel akkoord dat de zintuigen betovert en een subtiel tintje patchoeli laat doordringen, wat een intens en zacht parfum oplevert.

 

NEW BLOOM (€ 79)

Als lange, verzorgde wimpers uw droom zijn…  Revitalash advanced conditioner gebruikt u ’s avonds na het reinigen om de groei van  uw wimpers een boost te geven.  Overdag accentueert u uw wimpers met; aan de ene zijde een primer (legt een basis) en aan de andere zijde een verzorgende zwarte volume mascara. Dit alles in een mooi make-up tasje.

 

SOTHYS OOGVERZORGING SET (€ 54)

Een pakket waar uw ogen van gaan stralen.

  • fluide demaquillant voor de ogen en lippen. Deze 2 fasen reinigingslotion reinigt uw ogen en lippen, ook geschikt voor gevoelige ogen en als u contactlenzen draagt.
  • correcteur anti-cernes; weg met donkere kringen. De kleur is voor iedereen geschikt.
  • mascara essentiel; een intense, verlengende, volume gevende zwarte mascara.

 

VALMONT DISCOVERYSET (€ 125)

Ideaal om mee te nemen op vakantie of, kennis te maken met ons cellulaire topproduct. 6 mini’s van 5 ml;  masker,  oogverzorging en 4 verschillende dagcrèmes.

 

MARCINBANE travelset (€ 30.95)

Met deze set kunt u 12 x uw gelaat en 3x uw volledig lichaam een kleur geven. De ubuki kwast helpt het product zo gelijkmatig aan te brengen. Tip; als u foundation gebruikt kunt u eens proberen om uw gelaat een gezonde glow te geven door wat tan spray te gebruiken over uw foundation.

 

CADEAUBON

Altijd goed. U beslist wat erin komt te staan; een behandeling of bedrag. Wij stoppen nog een extraatje in het doosje……voorpret!

 

DE FAMILY PACK VOOR EEN ZACHTE PRIJS (€ 69)

Lait hydra-nourrissant 400 ml+ Gel douche tonifiant Évasion citron et petitgrain 400 ml.

Meer artikelen

Vakantie

Van 19 tot 28 oktober ben ik met vakantie, Ann is er wel op afspraak.
Telefonisch kunnen we iets minder goed te bereiken zijn deze periode,
online boeken kan altijd.

Wat kan ik voor u doen?

Nog niet zo lang geleden had ik nog zoveel te doen, marketing, cursussen, verbouwing, verven, enz. Wat een energie, kon niet op. Ik zat in een super flow: heb een toffe collega, leuke klanten, super producten om mee te werken kortom, ik heb het 100 % naar mijn zin! Het instituut (ik beken met een beetje schaamrood op de wangen ) en mijn klanten staan heel hoog op mijn prioriteiten lijst. Abrupt ben ik (en met mij zoveel anderen) uit onze comfortzone gehaald! En dan kan je 2 dingen doen; aanpassen of er tegen vechten. In dit geval weet ik dat aanpassen de beste optie is. Het is zo, onze levensstijl moeten we aanpassen voor het welzijn van onszelf en onze omgeving. Afgelopen weekend heb ik besloten om het instituut voor 3 weken te sluiten. Geloof mij dat ik toch paar traantjes heb gelaten. Een mengelmoes van gedachtes..hoe lang gaat het duren, hoe moet het nu de komende weken, de onzekerheid en ja, angst. Nu, paar dagen later begin ik voor zover mogelijk te wennen aan de situatie en, ben ik bezig met het zoeken naar oplossingen om toch iets te kunnen betekenen. En ja, eerlijk is eerlijk, om ook wat omzet te kunnen genereren de komende periode. En daarvoor vraag ik jullie steun…
• Heeft u vragen over uw huidverzorging en/of onze nutricosmetics (denk aan je weerstand boost!) stel ze gerust, liefst per mail.

• Is er iets wat u leuk zouden vinden in deze periode? Bijvoorbeeld een whatapp groep? Ik kan u adviezen sturen over thuisverzorging, voedingtips en recepten om straks te stralen als nooit tevoren! Laat het mij weten. Misschien kan Mireille er wat bewegingtips aan toevoegen.

• Ik ga deze week kijken of ik een mini webshop in elkaar kan steken. Dagcrème, make-up, douche gel, voetenbalsem en nog veel meer. Ohh en niet te vergeten, heel belangrijk; zonnecrème want, u bent nu waarschijnlijk meer buiten! U kunt mij ook een bericht sturen als u iets wenst. Ik breng het persoonlijk tot aan uw voordeur. Als u in de buurt woont, anders stuur ik het op, kosteloos.

• Het is nu niet verstandig om naar een verjaardag te gaan. Ik kan een mooie waardebon of geschenkje brengen. Natuurlijk ook een idee als u iemand wilt bedanken.

U krijgt deze dagen veel mail, bedankt dat u de mijne hebt gelezen!
U bent kostbaar, waardevol en geliefd…….pas goed op uzelf!
Ann & Mireille

Het kan nog…………………

Je bent een (halve?) Belg of niet…dus heel de maand januari kan het nog;
DE BESTE WENSEN VOOR 2020!

Heeft u goede voornemens?
Misschien denkt u er over om PMU wenkbrauwen te zetten of, wilt u een betere conditie van uw huid. Of, bent u die overtollige haren beu? Aarzel niet en vraag ons om advies. Weet dat u op onze online reserveren pagina zomaar 30 minuten kan reserveren in onze agenda voor vrijblijvende adviezen?!
Mijn goede voornemens zijn om dit jaar u nog beter te coachen op weg naar een gezonde, verzorgde huid.
Om 2020 goed te starten:
Bied ik u kosteloos bij uw eerstvolgende gelaatsbehandeling een huidanalyse met
de Observ aan. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij samen gerichter aan uw
huidconditie werken.

€ 10 korting op een Hydra 3 Ha of Detox/energie instituutbehandeling ! Na uw behandeling ontvangt u kosteloos een gelee micellaire demaquillante.
Immers, voor een gezonde huid is reinigen DE belangrijkste allereerste stap !

*Zolang de voorraad strekt

 

Het begin van een nieuw jaar gaat vaak samen met prijsverhogingen. Mijn leveranciers hebben hun prijzen per 1 januari verhoogt. U begrijpt dat ik genoodzaakt ben om deze door te berekenen.

19 dec. 2019 kreeg ik er zomaar gratis een naam bij; oma.
Zie hier, hij heet Xavi, een gezond, stevig manneke waar we met volle teugen van genieten!