Purity of the Alps

Purity of the Alps

Het kan niet vaak genoeg verteld worden; het optimaal reinigen van uw huid is heel belangrijk zo niet het allerbelangrijkste als u 100 % resultaat en werking van uw kostbare crèmes wenst en een gezonde huid met een waanzinnig mooie ‘glow’ .

Afgelopen week heb ik op FB verteld waarom ik ‘gevallen’ ben voor Valmont. Deze cellulaire cosmetica, werkend vanuit een vaste basis, behorend tot de top van huidverzorging houdt uw huid actief.  Valmont geeft zichtbaar resultaat, de exclusiviteit (3 voudig DNA) werkt herstellend in de huid en is medisch.

Gun uzelf een gezonde, stevige, & reine huid en boek uw Valmont behandeling.

Purity of the Alps, Valmont  € 99

Onze nieuwe behandeling ‘Purity of the Alps’ biedt meer dan een eenvoudige huidreiniging, deze behandeling is een ware opwekking voor uw gezicht!

De 45 minuten durende behandeling ‘Purity of het Alps’ is ontworpen om uw teint te zuiveren, in evenwicht te houden en te regeneren. De behandeling is bedoeld voor iedereen. In het bijzonder voor huiden die een ongelijkmatige teint of een aanleg voor onreinheden en onvolkomenheden  vertoont.

Deze deskundige behandeling bevat niet minder dan 12 stappen en is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een schone huid, zacht en comfortabel vrij van onzuiverheden. Van voorreiniging tot de finishing touch. Purity of the Alps combineert de fijnheid van subtiele handelingen met de effectiviteit van Valmont- producten.

Doordat de Valmont reinigingsproducten  (6 verschillende) zijn verrijkt met gletsjerwater, geven zij een heerlijk gevoel van frisheid en verzorging, waardoor de huid het hoogtepunt van haar schoonheid bereikt. Make-up verwijderen, reinigien, tonifieren, scrubben…ieder product heeft zijn eigen doel en textuur om in de behoeftes van eenieder te voorzien, waardoor uw huid gezond wordt en een perfecte basis vormt voor uw dagelijkse verzorgingsproducten.

Tot binnenkort!