Vakantie-tijd

Vakantie-tijd

Het seizoen loopt op zijn eind, voor velen weer tijd voor regelmaat. Bij ons ook, maar ook tijd voor vakantie. Nog een paar weken en dan ga ik met vakantie. Van 7 t/m 14 oktober en van 22t/m 27 oktober. De salon is dan wel een aantal dagen geopend, Ann werkt gewoon door op maandag en dinsdag.

Oog-promo
We hebben weer een geweldige actie met de oogcréme. De voordeelverpakking, een dubbele hoeveelheid met voordeel prijs. €72.50 ipv €119 
Bij aankoop krijg je een doos met 10 oogmaskers cadeau, ideaal om snel je ogen een opfrisser te geven.

Coming soon
Een vernieuwde lijn, nieuwe wintermake-up en een nieuwe seizoensbehandeling. En ook nog een nieuwe peelingbehandeling. Binnenkort kan ik je hier nog meer over vertellen, zelf ben ik ook heel benieuwd. Woensdag 21 september ga ik naar Rotterdam waar Sothys al het nieuws gaat laten zien, voelen en ruiken. 
Dus snel meer hierover, op de story's van Facebook en Instagram zal ik jullie woensdag al wat meenemen in dit alles.

Huidtherapeut
Dinsdag 27 september is onze huidtherapeut er weer en ze heeft nog tijd vrij. Mocht je iets willen weten over die storende pigmentvlekken of die rode adertjes op je wangen, boek dan vrijblijvend een intakegesprek. 
Ook kan ze helpen met schimmelnagels en het weg laseren van die vervelende haren. Niet meer scheren of harsen klinkt als muziek in je oren, toch?

Wist je dat?

*  OPI nieuwe winterkleuren heeft uitgebracht?

*  We weer een make-up dag willen organiseren?

*  Die datum snel volgt?