Verander jij je routine in de herfst/winter?

Verander jij je routine in de herfst/winter?

Van de zomer naar de herfst/winter: je merkt het overal aan dat er van alles verandert. Niet alleen de dagen worden korter en de zon laat zicht minder vaak zien, maar hoe zit het met je huid? Het is juist vaak in deze overgangsfases dat de huid begint te protesteren.  Hoe dat komt? Veel mensen vergeten om hun huidverzorging aan te passen aan het seizoen. Eigenlijk is het heel logisch, want vele omgevingsfactoren veranderen. We geven je hier tips voor het aanpassen van je beauty routine in deze periode.

  • Schakel de hulp in van een specialiste. Elke huid is anders, het is daarom heel belangrijk om je huidverzorging af te stemmen op je huidsoort.  Je huidsoort kan  ook veranderen met het seizoen!
  • Je gezonde glow wordt dof. Je bent nu meer binnen en doordat de zon minder intens is verlies je al gauw die gezonde zomerse glow.  Dit is de tijd van het jaar om een peeling  te ondergaan, zoals een fruitzuur peeling of met de laser. Deze behandelingen  verwijderen opgehoopte dode huidcellen die een doffe uitstraling geven. Ook de stofwisseling en de bloedcirculatie van de huid krijgen een boost. Dit geeft tevens goede resultaten bij huidproblemen als acne, littekens en pigmentvlekken.
  • Vergeet de zonbescherming niet! De zon mag dan minder sterk zijn, maar dat betekent niet dat je de zonnebrandcrème maar achterwege moet laten.
    Zorg dat je een goede zonbescherming integreert in je beauty routine.
  • Vergeet ook niet extra nutricosmetics in te nemen. Extra vitamines en mineralen zijn nu geen overbodige luxe, ze helpen het immuunsysteem en bij de opbouw van collagene vezels voor een stevige huid.
  • Gebruik jij het hele jaar dezelfde crème? Je bent niet de enige! Toch is het beter om de crème die je dagelijks gebruikt af te stemmen op het jaargetijde en aan de specifieke behoeften van je huid in elk seizoen.
  • Ook interessant om eens een kijkje nemen in je diepere huidlagen! Wij maken foto’s van de huid met verschillende filters. Hierdoor is het mogelijk om de diepere lagen van de huid te bekijken. Zo krijg je een beter beeld van de huidstructuur en eventuele beginnende huidveranderingen. Op basis van deze uitgebreide huidanalyse kan een treffend behandelplan worden opgesteld om de conditie van de huid te verbeteren. Dit is een echte aanrader!

Meer artikelen

Vakantie

Van 19 tot 28 oktober ben ik met vakantie, Ann is er wel op afspraak.
Telefonisch kunnen we iets minder goed te bereiken zijn deze periode,
online boeken kan altijd.

Wat kan ik voor u doen?

Nog niet zo lang geleden had ik nog zoveel te doen, marketing, cursussen, verbouwing, verven, enz. Wat een energie, kon niet op. Ik zat in een super flow: heb een toffe collega, leuke klanten, super producten om mee te werken kortom, ik heb het 100 % naar mijn zin! Het instituut (ik beken met een beetje schaamrood op de wangen ) en mijn klanten staan heel hoog op mijn prioriteiten lijst. Abrupt ben ik (en met mij zoveel anderen) uit onze comfortzone gehaald! En dan kan je 2 dingen doen; aanpassen of er tegen vechten. In dit geval weet ik dat aanpassen de beste optie is. Het is zo, onze levensstijl moeten we aanpassen voor het welzijn van onszelf en onze omgeving. Afgelopen weekend heb ik besloten om het instituut voor 3 weken te sluiten. Geloof mij dat ik toch paar traantjes heb gelaten. Een mengelmoes van gedachtes..hoe lang gaat het duren, hoe moet het nu de komende weken, de onzekerheid en ja, angst. Nu, paar dagen later begin ik voor zover mogelijk te wennen aan de situatie en, ben ik bezig met het zoeken naar oplossingen om toch iets te kunnen betekenen. En ja, eerlijk is eerlijk, om ook wat omzet te kunnen genereren de komende periode. En daarvoor vraag ik jullie steun…
• Heeft u vragen over uw huidverzorging en/of onze nutricosmetics (denk aan je weerstand boost!) stel ze gerust, liefst per mail.

• Is er iets wat u leuk zouden vinden in deze periode? Bijvoorbeeld een whatapp groep? Ik kan u adviezen sturen over thuisverzorging, voedingtips en recepten om straks te stralen als nooit tevoren! Laat het mij weten. Misschien kan Mireille er wat bewegingtips aan toevoegen.

• Ik ga deze week kijken of ik een mini webshop in elkaar kan steken. Dagcrème, make-up, douche gel, voetenbalsem en nog veel meer. Ohh en niet te vergeten, heel belangrijk; zonnecrème want, u bent nu waarschijnlijk meer buiten! U kunt mij ook een bericht sturen als u iets wenst. Ik breng het persoonlijk tot aan uw voordeur. Als u in de buurt woont, anders stuur ik het op, kosteloos.

• Het is nu niet verstandig om naar een verjaardag te gaan. Ik kan een mooie waardebon of geschenkje brengen. Natuurlijk ook een idee als u iemand wilt bedanken.

U krijgt deze dagen veel mail, bedankt dat u de mijne hebt gelezen!
U bent kostbaar, waardevol en geliefd…….pas goed op uzelf!
Ann & Mireille

Het kan nog…………………

Je bent een (halve?) Belg of niet…dus heel de maand januari kan het nog;
DE BESTE WENSEN VOOR 2020!

Heeft u goede voornemens?
Misschien denkt u er over om PMU wenkbrauwen te zetten of, wilt u een betere conditie van uw huid. Of, bent u die overtollige haren beu? Aarzel niet en vraag ons om advies. Weet dat u op onze online reserveren pagina zomaar 30 minuten kan reserveren in onze agenda voor vrijblijvende adviezen?!
Mijn goede voornemens zijn om dit jaar u nog beter te coachen op weg naar een gezonde, verzorgde huid.
Om 2020 goed te starten:
Bied ik u kosteloos bij uw eerstvolgende gelaatsbehandeling een huidanalyse met
de Observ aan. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij samen gerichter aan uw
huidconditie werken.

€ 10 korting op een Hydra 3 Ha of Detox/energie instituutbehandeling ! Na uw behandeling ontvangt u kosteloos een gelee micellaire demaquillante.
Immers, voor een gezonde huid is reinigen DE belangrijkste allereerste stap !

*Zolang de voorraad strekt

 

Het begin van een nieuw jaar gaat vaak samen met prijsverhogingen. Mijn leveranciers hebben hun prijzen per 1 januari verhoogt. U begrijpt dat ik genoodzaakt ben om deze door te berekenen.

19 dec. 2019 kreeg ik er zomaar gratis een naam bij; oma.
Zie hier, hij heet Xavi, een gezond, stevig manneke waar we met volle teugen van genieten!