Blog


Het seizoen loopt op zijn eind, voor velen weer tijd voor regelmaat. Bij ons ook, maar ook tijd voor vakantie. Nog een paar weken en dan ga ik met vakantie. Van 7 t/m 14 oktober en van 22t/m 27 oktober. De salon is dan wel een aantal dagen geopend, Ann werkt gewoon door op maandag en dinsdag.

Oog-promo
We hebben weer een geweldige actie met de oogcréme. De voordeelverpakking, een dubbele hoeveelheid met voordeel prijs. €72.50 ipv €119 
Bij aankoop krijg je een doos met 10 oogmaskers cadeau, ideaal om snel je ogen een opfrisser te geven.

Coming soon
Een vernieuwde lijn, nieuwe wintermake-up en een nieuwe seizoensbehandeling. En ook nog een nieuwe peelingbehandeling. Binnenkort kan ik je hier nog meer over vertellen, zelf ben ik ook heel benieuwd. Woensdag 21 september ga ik naar Rotterdam waar Sothys al het nieuws gaat laten zien, voelen en ruiken. 
Dus snel meer hierover, op de story's van Facebook en Instagram zal ik jullie woensdag al wat meenemen in dit alles.

Huidtherapeut
Dinsdag 27 september is onze huidtherapeut er weer en ze heeft nog tijd vrij. Mocht je iets willen weten over die storende pigmentvlekken of die rode adertjes op je wangen, boek dan vrijblijvend een intakegesprek. 
Ook kan ze helpen met schimmelnagels en het weg laseren van die vervelende haren. Niet meer scheren of harsen klinkt als muziek in je oren, toch?

Wist je dat?

*  OPI nieuwe winterkleuren heeft uitgebracht?

*  We weer een make-up dag willen organiseren?

*  Die datum snel volgt?


Van 19 tot 28 oktober ben ik met vakantie, Ann is er wel op afspraak.
Telefonisch kunnen we iets minder goed te bereiken zijn deze periode,
online boeken kan altijd.


Nog niet zo lang geleden had ik nog zoveel te doen, marketing, cursussen, verbouwing, verven, enz. Wat een energie, kon niet op. Ik zat in een super flow: heb een toffe collega, leuke klanten, super producten om mee te werken kortom, ik heb het 100 % naar mijn zin! Het instituut (ik beken met een beetje schaamrood op de wangen ) en mijn klanten staan heel hoog op mijn prioriteiten lijst. Abrupt ben ik (en met mij zoveel anderen) uit onze comfortzone gehaald! En dan kan je 2 dingen doen; aanpassen of er tegen vechten. In dit geval weet ik dat aanpassen de beste optie is. Het is zo, onze levensstijl moeten we aanpassen voor het welzijn van onszelf en onze omgeving. Afgelopen weekend heb ik besloten om het instituut voor 3 weken te sluiten. Geloof mij dat ik toch paar traantjes heb gelaten. Een mengelmoes van gedachtes..hoe lang gaat het duren, hoe moet het nu de komende weken, de onzekerheid en ja, angst. Nu, paar dagen later begin ik voor zover mogelijk te wennen aan de situatie en, ben ik bezig met het zoeken naar oplossingen om toch iets te kunnen betekenen. En ja, eerlijk is eerlijk, om ook wat omzet te kunnen genereren de komende periode. En daarvoor vraag ik jullie steun…
• Heeft u vragen over uw huidverzorging en/of onze nutricosmetics (denk aan je weerstand boost!) stel ze gerust, liefst per mail.

• Is er iets wat u leuk zouden vinden in deze periode? Bijvoorbeeld een whatapp groep? Ik kan u adviezen sturen over thuisverzorging, voedingtips en recepten om straks te stralen als nooit tevoren! Laat het mij weten. Misschien kan Mireille er wat bewegingtips aan toevoegen.

• Ik ga deze week kijken of ik een mini webshop in elkaar kan steken. Dagcrème, make-up, douche gel, voetenbalsem en nog veel meer. Ohh en niet te vergeten, heel belangrijk; zonnecrème want, u bent nu waarschijnlijk meer buiten! U kunt mij ook een bericht sturen als u iets wenst. Ik breng het persoonlijk tot aan uw voordeur. Als u in de buurt woont, anders stuur ik het op, kosteloos.

• Het is nu niet verstandig om naar een verjaardag te gaan. Ik kan een mooie waardebon of geschenkje brengen. Natuurlijk ook een idee als u iemand wilt bedanken.

U krijgt deze dagen veel mail, bedankt dat u de mijne hebt gelezen!
U bent kostbaar, waardevol en geliefd…….pas goed op uzelf!
Ann & Mireille


Je bent een (halve?) Belg of niet…dus heel de maand januari kan het nog;
DE BESTE WENSEN VOOR 2020!

Heeft u goede voornemens?
Misschien denkt u er over om PMU wenkbrauwen te zetten of, wilt u een betere conditie van uw huid. Of, bent u die overtollige haren beu? Aarzel niet en vraag ons om advies. Weet dat u op onze online reserveren pagina zomaar 30 minuten kan reserveren in onze agenda voor vrijblijvende adviezen?!
Mijn goede voornemens zijn om dit jaar u nog beter te coachen op weg naar een gezonde, verzorgde huid.
Om 2020 goed te starten:
Bied ik u kosteloos bij uw eerstvolgende gelaatsbehandeling een huidanalyse met
de Observ aan. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij samen gerichter aan uw
huidconditie werken.

€ 10 korting op een Hydra 3 Ha of Detox/energie instituutbehandeling ! Na uw behandeling ontvangt u kosteloos een gelee micellaire demaquillante.
Immers, voor een gezonde huid is reinigen DE belangrijkste allereerste stap !

*Zolang de voorraad strekt

 

Het begin van een nieuw jaar gaat vaak samen met prijsverhogingen. Mijn leveranciers hebben hun prijzen per 1 januari verhoogt. U begrijpt dat ik genoodzaakt ben om deze door te berekenen.

19 dec. 2019 kreeg ik er zomaar gratis een naam bij; oma.
Zie hier, hij heet Xavi, een gezond, stevig manneke waar we met volle teugen van genieten!


Het kan niet vaak genoeg verteld worden; het optimaal reinigen van uw huid is heel belangrijk zo niet het allerbelangrijkste als u 100 % resultaat en werking van uw kostbare crèmes wenst en een gezonde huid met een waanzinnig mooie ‘glow’ .

Afgelopen week heb ik op FB verteld waarom ik ‘gevallen’ ben voor Valmont. Deze cellulaire cosmetica, werkend vanuit een vaste basis, behorend tot de top van huidverzorging houdt uw huid actief.  Valmont geeft zichtbaar resultaat, de exclusiviteit (3 voudig DNA) werkt herstellend in de huid en is medisch.

Gun uzelf een gezonde, stevige, & reine huid en boek uw Valmont behandeling.

Purity of the Alps, Valmont  € 99

Onze nieuwe behandeling ‘Purity of the Alps’ biedt meer dan een eenvoudige huidreiniging, deze behandeling is een ware opwekking voor uw gezicht!

De 45 minuten durende behandeling ‘Purity of het Alps’ is ontworpen om uw teint te zuiveren, in evenwicht te houden en te regeneren. De behandeling is bedoeld voor iedereen. In het bijzonder voor huiden die een ongelijkmatige teint of een aanleg voor onreinheden en onvolkomenheden  vertoont.

Deze deskundige behandeling bevat niet minder dan 12 stappen en is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een schone huid, zacht en comfortabel vrij van onzuiverheden. Van voorreiniging tot de finishing touch. Purity of the Alps combineert de fijnheid van subtiele handelingen met de effectiviteit van Valmont- producten.

Doordat de Valmont reinigingsproducten  (6 verschillende) zijn verrijkt met gletsjerwater, geven zij een heerlijk gevoel van frisheid en verzorging, waardoor de huid het hoogtepunt van haar schoonheid bereikt. Make-up verwijderen, reinigien, tonifieren, scrubben…ieder product heeft zijn eigen doel en textuur om in de behoeftes van eenieder te voorzien, waardoor uw huid gezond wordt en een perfecte basis vormt voor uw dagelijkse verzorgingsproducten.

Tot binnenkort!